WordPress SEO Eklentisi Geliştiriyoruz

Türk SEM

  • İstanbul
  • 10.04.2024 - 29.02.2028

    Türk SEM, dünyanın en yaygın hazır CMS yazılımı üzerine eklenti geliştirmeye karar verdi. WordPress neredeyse tüm İnternet sitelerinin yarısının altyapısı desek yanlış olmaz. 

    Türk SEM olarak proje yönetimini yaptığımız web sitelerinde şu şekilde bir eksiklik farkettik; "SEO eklentileri yeterince iyi değil." İyi bir SEO süreci için 3 eklenti kullanmamız gerekiyor ve hala eksik kalan noktalar var. Bu sebeple Türkiye girişimi ücretsiz ve full sürüm WordPress SEO eklentisi geliştirmeye karar verdik.


    İhtiyaçtan Doğan Proje


    Türk SEM SEO eklentisini geliştirmek için bir ekip kurulumu gerçekleştiriyoruz. Özellikle Yazılım Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği okuyan öğrenciler bu ekip içerisinde yer almak isteyebilirler. Onun haricinde tercüme için, grafik çalışmaları için ve içerikler için yine aynı şekilde ekip içerisine başvurular gerçekleşebilir.


    Bu ilana şehir fark etmeksizin tüm öğrenciler başvurabilirler.


    Üniversite okuyan arkadaşlar en az 3. sınıf olmalıdır. Üniversite okuyan arkadaşlar Stajyer öğrenci kadrosunda yer alacaklardır. Bu ilan üniversite kabul ediyorsa uzaktan staj yapmaya da müsaittir. 


    Diğer arkadaşların başvuruları gönüllülük temelinde yer alacaktır. Bu eklenti ücretsiz olacağı için bir bütçesi olmayacaktır. Bu sebeple bu oluşumda yer almayı planlayan arkadaşlar bunun bilinci olmalıdır. 


    Kadromuzda yer alan arkadaşlar Eklenti Geliştiricileri listesinde yer vereceğiz.


    Başvuru ve Detay


    Duyuru İlanı : https://www.turksem.com/turk-sem-wordpress-seo-eklentisi-gelistirmek-icin-ekip-kuruyor


    Başvuru : Vizyoner Genç üzerinden başvurabilirsiniz.