ASELSAN A Yetenek Kariyer Programı

ASELSAN

  • -
  • 02.08.2022 - 18.09.2022

    A Yetenek, genç yeteneklerin iş hayatına başlamadan önce mesleki yeterlilik ve yetkinlikler açısından kendilerini geliştirmeleri ve ASELSAN kültürünü tanıyarak çalışma hayatına adım atmalarını amaçlayan ve mentorlük çalışmalarıyla adayların kariyer gelişimlerini destekleyen bir yetenek programıdır.


    Programa kimler katılabilir?


    Yurt içi üniversitelerin örgün lisans programlarında okuyan, 3. Sınıfı bitirmiş olup son sınıfa geçen adaylar programa başvurabilir. Başvurular ASELSAN’ın ilgili yılda oluşabilecek ihtiyaçları kapsamında değerlendirilecektir.


    Başvuru aşamaları


    Başvuru linki aracılığıyla bilgilerini dolduran ve ASELSAN işe alım kriterlerimizi sağlayan adaylar sürecimize dahil olabileceklerdir.


     ** Eğitim dili %100 İngilizce olmayan bölümlerde eğitim alan adaylar; işe alım kriterlerimizde belirtilen dil sınavlarından geçerli puan aldıklarını gösterir belgeyi, 30 Eylül 2022 tarihine kadar iletmeleri halinde sürece devam edebileceklerdir.



     A Yetenek Programı seçme ve yerleştirme sürecimiz Eylül -- Aralık 2022 arasında devam edecek olup, süreç aşamaları genel hatlarıyla şu şekildedir:


    1. Aşama: Genel Yetenek Testi – Eylül 2022


    2. Aşama: Dijital Yetkinlik Uygulaması – Eylül 2022


    3. Aşama: Video Mülakat / Teknik Komisyon Mülakatları – Ekim 2022


    4. Aşama: A Yetenek Programına Kabul ve Program Başlangıcı – Aralık 2022


    Programın devamında hem mentorünle hem de ekip arkadaşların ile tanışıp, ASELSAN’a ilk adımını atmaya ve yeteneğini keşfetmeye hazır mısın?


    Eğer hazırsan 2 Ağustos – 18 Eylül 2022 tarihleri arasında başvurunu yapabilir, herhangi bir sorun olursa ayetenek@aselsan.com.tr adresinden bize ulaşabilirsin.


    A Yetenek Program detayları ve güncellemelerimiz için @aselsanyasam Instagram sayfamızdan bizi takip etmeyi unutma!