Yazılım Geliştirme Uzmanı

Mert Yazılım Bilgisayar Elektronik Mak.San.Tic.Aş.

  • Bursa
  • 18.05.2022 - 30.06.2022

    2003 yılından bu yana MES yazılım ve donanım çözümleri üreten Mert Yazılım, ürünlerini “trex” ve “DCAS” tescilli markaları altında müşterilerine sunmaktadır .

    Ar-Ge ve Teknoloji merkezi olarak 3.000 m2 alanda müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Mert Yazılım, Marmara bölgesinde Bursa ve İç Anadolu'da Konya'daki ofislerinde yaklaşık 90+ çalışanı ile Ar-Ge, ürün geliştirme, satış ve satış sonrası destek faaliyetlerini yürütmektedir.

    Kurulduğu günden itibaren teknoloji üreten bir firma olmayı hedefleyen Mert Yazılım, hem Elektronik Ar-Ge hem de Yazılım Ar-Ge departmanlarına sahiptir ve bu iki üniteyi entegre çalıştırarak gömülü sistemler üretmektedir.

    Yıllardır üretim yönetim sistemleri geliştiren Mert Yazılım, 2008 yılında kurduğu Elektronik Ar-Ge departmanı ile bu tecrübelerini MES alanında geliştirmeye karar vermiş ve bugüne kadar 3 farklı TÜBİTAK projesini başarı ile tamamlamıştır. Mert Yazılım, bu projelerden doğan ürünlerini MES projelerine değer katarak geliştirmeye devam etmektedir.

    Mert Yazılım, sektörel bazda müşterilerin bilgi teknolojileri çözümlerine ilişkin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayarak verimlilik ve karlılık artışını desteklemek için çözüm odaklı, sürdürülebilir kalite ve yerinde destek sağlar.

    Güncel ve ileri teknolojik imkanları kullanan yazılım uzmanlarından oluşan kadrosu ile sadece kurumsal bilgi sistemleri geliştirmeye odaklanmıştır.

    Projelerinde müşterilerine en uygun çözümleri hayata geçirmek için farklı yazılım platformlarında çözümler sunmaktadır.

    Hızla büyüyen organizasyonumuza katılmak için siz de aşağıdaki özelliklere sahibim diyorsanız Yazılım Geliştirme Uzmanı ilanımıza başvurup;

    '' Bize Katılın ve Geleceği Keşfedin''


    Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

    En az 3-5 yıl yazılımda deneyimli,

    NET (ASP,.NET, C#) programlama dili bilgisine sahip,

    MSSQL veri tabanına hakim,

    Güçlü iletişim ve problem çözme yeteneklerine sahip,

    Çözüm odaklı ve yapıcı, analitik düşünce becerisine sahip ve insiyatif alabilen,

    Seyahat engeli olmayan,

    Erkek adaylar için askerlik hizmetini yerine getirmiş veya muaf,

    Tercihen İngilizce bilen,

    Bursa'da ikame eden,

    Tam zamanlı ofiste çalışılacaktır.