Marketing Assistant

ODS Danışmanlık

  • İstanbul
  • 11.11.2022 - 12.12.2022

    Görev - Sorumluluk Alanı


    • Sosyal medya stratejisine yönelik incelemelerde bulunulması ve çıktıların raporlanarak projelendirilmesi, hayata geçirilmesi.

    • Kreatif Ajans üzerinden tüm ODS markalı doküman ve çıktılarının takibi ve ekipler arası iletişimin sağlanması

    • Youtube hesabının yönetimi ve çekimlerin planlanıp, koordine edilmesi. Konukların, serilerin koordinasyonunun sağlanması.

    • ODS’ye ait tüm hizmetlerin ve alt hizmetlerinin Türkçe ve İngilizce olarak broşür içerikleri, sunumları, sözleşmeleri, web sayfası içeriklerinin oluşturulması ve güncellenmesi

    • Haftalık bültenler kapsamında güncel haberler, makaleler, hizmetler vb. içeriklerin kullanılarak içerik hazırlanması

    • ODS’nin sosyal medya paylaşımlarına yönelik içerik çıkartılması için hem araştırma hem de ekiplerle iletişime geçilerek içerik yönlendirmelerinin yapılması

    • ODS webcast seminerleri ve duyuruların planlaması, tasarım takibi, ilgili ekiplere iletilmesi

    • İç iletişim aktiviteleri için içerik üretmek ve sosyal sorumluluk projelerinde rol almak

    • Hizmetlere dair videoların içeriklerinin ve yol haritasının çıkarılması, videoların tasarım sürecinin ajansla birlikte yürütülmesi.



    ODS DANIŞMANLIK’TAN ODS CONSULTING GROUP’A

    2008 yılında ODS Danışmanlık adıyla hibe teşvik programları, proje yazımı ve proje yönetimi gibi alanlarda işletmelerin ihtiyaç duyduğu profesyonel bakış açısını gidermek üzere kurulan ODS Consulting Group gün geçtikçe edindiği tecrübeyle hizmet ağını yenilemiş, kadrosunu güçlendirmiş, farklı alanlarda yaptığı yatırımlarla yeni start-up’lara imza atmış ve 2020 yılı itibariyle tüm bu faaliyetlerini ODS Consulting Group adı altında toplamıştır.


    NEDEN BİZ?

    Çünkü kurulduğumuz günden bu yana binlerce işletme sayesinde edindiğimiz tüm tecrübeyi, yeni hizmet alanlarımız ve o alanlardaki kalite politikamızla bağdaştırmış durumdayız. Sizler için proje yazımından proje yönetimine, uluslararası iş geliştirme ve ihracattan mühendislik ve teknoloji danışmanlığına, kurumsal gelişimden, işe alım ve yetenek yönetimine, Turquality’den tedarik zinciri ve satın almaya kadar birçok alanda danışmanlık hizmeti vermekte, gelişen ve değişen Dünya trendleri doğrultusunda hizmetlerimize her geçen gün farklı ve yenilikçi bakış açıları eklemekteyiz.


    MİSYON - VİZYON

    Müşterilerimizin faaliyetlerine entegre bir fonksiyon yapısıyla çözüm ortağından fazlası olmak, değer yaratan hizmetlerimiz ve yenilikçi projelerimizle kar maksimizasyonuna doğrudan katkı sağlamak. Türkiye’deki işletme yönetimine ve ekonomik yapıya hakimiyetle sektörde faaliyet gösteren en büyük ulusal marka olmak ve edinilen bilgi birikimiyle dünyadaki danışmanlık sektörüne yön vermek.


    Daha fazla bilgi için: https://odsdanismanlik.com/tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.


    Diğer ilanlarımıza ulaşmak ve iş dünyasını yakından takip etmek için Linkedin üzerinden sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın!


    https://www.linkedin.com/company/odsconsultinggroup/mycompany/?viewAsMember=true