Genel Başvuru

Teknokar Savunma Ve Havacılık A.Ş.

  • Ankara
  • 13.12.2021 - 30.06.2022

    GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

    Teknokar 2004 yılında savunma sanayine hizmet vermek için kurulmuştur. Teknokar savunma sanayi için askeri harnes üretimi yapmaktadır.

    Teknokar kurulduğu günden bu güne her daim öncelikle müşteri ve verimlilik odaklı üretimi benimsemiştir. Bu sayede müşteri portföyünü de genişleterek savunma sanayinde iş ortaklarına en iyi ve en kaliteli ürün ve hizmeti sunmak için çalışmaktadır.

    Teknokar savunma sanayinde kaliteli hizmet ve ürünü sunabilmek için teknolojik alt yapısını sürekli olarak geliştirmekte ve teknik personelini bu yönde eğitmektedir. Teknokar firma içerisinde Toplam Kalite Yönetimi prensiplerini yayarak bilinçli çalışanlarla kaliteli, güvenilir, teknolojiye uyum sağlayabilen, müşteri odaklı hizmet ortaya koyan bir firmadır.

    Teknokar kendi bünyesinde sertifikalı eğitmeni tarafından gerekli tüm eğitimleri vermekte ve sertifikalandırmaktadır.

    Teknokar ; Aselsan, FNSS, Roketsan, Selex gibi birçok savunma sanayine hizmet eden firmaların onaylı tedarikçileri olmakla birlikte Otokar, Nurol, Fotoniks, Forum Müh., gibi firmalarla da iş birliği yapmaktadır.

    Teknokar ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi , OHSAS 18001 İSG Yönetim sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve AS9100 Havacılık Yönetimi belgelerine sahiptir.

    1000 metre kare kapalı alanda hizmet vermekte olan Teknokar Savunma ve Havacılık sektöründe mal veya hizmet üreten kobilerin bir araya gelerek oluşturdukları Ostim Savunma ve Havacılık kümelenmesi (OSSA) üyeliğiyle yerli ve milli üretime katkı sağlamakta ve yurt içi-yurt dışı fuarlara katılarak faaliyet gösterdiği alanda kendini dünyaya tanıtmaktadır.

    Teknokar sahip olduğu ekipmanları,yoğun tecrübesi ve teknolojiyle paralel gelişen alt yapısıyla kendi bünyesinde tasarım faaliyetleriyle iş ortaklarına yardımcı olmaktadır.

    Teknokar müşteri memnuniyeti ve kaliteli ürünün yanı sıra kendi personelini de her zaman üst düzeyde memnun etmeyi hedeflemiştir ve bu doğrultuda gereken yaklaşımı sergilemektedir.

    Teknokar bünyesinde üretilen ürünlerin ara kontrol ve son kalite kontrollerinde standartları karşılaması amacıyla elektriksel testlere tabi tutmaktadır. IPC standardının ve müşteri istekleri doğrultusunda her türlü elektriksel ve mekaniksel testi yapabilme yeteneğine sahiptir.

    Her daim müşteri ve kalite odaklı yaklaşımlarıyla insana ve ekipmana yatırım yapan Teknokar sürekli gelişip sektörün öncülerinden günümüzde ve gelecekte de aranan bir firma olmayı kendine hedef olarak belirlemiştir.

    Aday Kriterleri

    Tecrübe:

    Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar

    Eğitim Seviyesi:

    İlk Öğretim(Mezun), Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

    Pozisyon Bilgileri

    Firma Sektörü:

    Savunma Sanayi

    Departman:

    Tüm Birimler

    Çalışma Şekli :

    Sürekli / Tam zamanlı

    Personel Sayısı:

    150

    Ülke/Şehir:

    Ankara/Kahramankazan (HAB)