Yazılım Geliştirici

Trabzon Teknoloji Geliştirme Bölgesi

  • Trabzon
  • 16.06.2022 - 31.07.2022

    GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

    İŞ TANIMI

    Bölgemizde faaliyet gösteren Akgün Bilgisayar Program ve Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bünyesinde görevlendirilmek üzere "Yazılım Geliştirici" takım arkadaşı aramaktadır.

    GENEL NİTELİKLER

    Geleceğin Meslekleri "Yazılım Geliştirici" adlı İşkur işbaşı programı ile düzenlenecek olan Eğitim Programında 9 aylık süreç İŞKUR tarafından finanse edilecek olup, eğitimini başarı ile tamamlayan adayların istihdamı gerçekleşecektir.

    • Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sistemine kayıtlı olmak,
    • Son 1 aydır çalışmıyor olmak,
    • Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden mezun,


    MESLEKİ NİTELİKLER

    • Yazılım yaşam döngüsü ve yazılım geliştirme süreçleri hakkında bilgi sahibi ve hevesli olan, Java Program dilinde kariyer hedefi olan.

    Çalışma yapılacak teknolojiler; Javascript, ExtJs,  Springboot, Spring MVC, Spring Security, Spring Data,JPA , Hibernate, J2EE uygulama geliştirme araçlarında (IntelliJ, Eclipse, GIT,.vb), Postgresql, İlişkisel veritabanı

    NOT: İŞKUR İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Projeye dahil olmak isteyen adayların Ön yazısında "İŞKUR İşbaşı Eğitim Programında yer almayı kabul ediyorum" içeriği ile müracaatı önem arz etmekte olup, bildirimde bulunmayan adaylar değerlendirilmeyecektir.


    Aday Kriterleri


    Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

    Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf


    Çalışma Şekli

    Tam Zamanlı

    Tecrübe

    Tecrübeli / Tecrübesiz

    Departman

    AR-GE

    Başvuru Sayısı

    0-50 başvuru